Мы працюємо з 8:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. Зворотній дзвінок.

(097) 047-12-70, (050) 464 54 20

Пошук запчастин Kögel за ідентифікаційним кодом (VIN)

Серед учасників вітчизняного ринку транспортних перевезень добре відомі напівпричепи Kögel. Ця техніка відрізняється високою якістю, і навіть старі моделі напівпричепів чудово справляються з поставленим завданням при транспортуванні вантажів. Однак як нова, так і стара техніка потребує своєчасно проведенної діагностики та ремонту. Тут і виникає проблема пошуку запасних частин та комплектуючих до техніки відповідної торгової марки.

Одними з найбільш затребуваних деталей є осі на напівпричепи, проте багато складів і магазинів готові надати на вибір широкий асортимент запчастин. Що ж до комплектуючих, то до певного моменту підібрати відповідну деталь було вкрай складно. Будь-який постачальник запчастин розуміє, що в разі ремонту кращим варіантом є установка саме оригінальних деталей, які ідеально підходять для кожної конкретної моделі транспортного засобу. Тим більше що напівпричепи Kögel використовуються багатьма транспортними компаніями, а значить, що потреба в оригінальних запчастинах є постійною.

В даний час відповідні запчастини для причепів можна знайти досить швидко!

При цьому можна отримати найбільш повну і вичерпну інформацію про наявність потрібної деталі, а також дізнатися її вартість. Для цього існує зручний сервіс пошуку потрібної запчастини по VIN номеру. Якщо запчастини Kögel є в наявності, їх можна придбати як на замовлення, так і зі складу в Києві. Причому реалізована продукція повністю сертифікована і виготовлена відповідно до діючих стандартів.

Що ж собою являє VIN код і як його слід використовувати при оформленні замовлення? Ідентифікаційний номер автомобіля, або VIN код, може бути нанесений під капотом або в нижній частині лобового скла. Використовуючи цей код можна досить легко знайти потрібну деталь в електронному каталозі запасних частин до різних моделей автомобіля: https://portal.koegel.com/serviceportal/Koegel-Parts/index.jsp.

VIN код являє собою комбінацію букв і цифр в кількості 17 штук. Перші 3 знаки (як правило, літери), позначають регіон і державу, в якій виготовлений напівпричіп. Наступні 6 знаків позначають модель автомобіля, модель двигуна, кузова, КПП і дату випуску. В останніх знаках зашифровують роки випуску, філію заводу, на якому відбувалася збірка і індивідуальний порядковий номер автомобіля.

Як користуватися сервісом пошуку запчастин

1. Замість нулів введіть шість останніх цифр серійного номера вашого напівпричепа у верхньому правому кутку екрану:

Електронний каталог запчастин Kogel

2. Натисніть кнопку "GO!" і переходьте в електронний каталог:

Електронний каталог запчастин Kogel, стор 2

26.07.2013

Контактна інформація

Адреса: вул. Велика Кільцева 2,
с. Петропавлівська Борщагівка,
Києво-Святошинский район,
Київська обл., Україна, 08130
Тел./факс: +38 (044) 585 21 66

Офіційний дилер напівпричепів Когель.

Купити на офіційному сайті напівпричепи KÖGEL

Офіційні запчастини для напівпричепів KÖGEL в Україні.

Ми на Google+
©2013 TransMarket