Мы працюємо з 8:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. Зворотній дзвінок.

(097) 047-12-70, (050) 464 54 20

Запчастини SAF HOLLAND

Запчастини SAF HOLLAND добре відомі бездоганною якістю. Відповідність міжнародним стандартам, серйозне ставлення до роботи, використання сучасних технологій при виробництві запчастин призвело до того, що компанія швидко зайняла лідируючі позиції серед відомих світових виробників.

Сьогодні в якості асортименту, виробник пропонує осі для причепів і напівпричепів, пневмопідвіски, втулки гальмівних валів і ремкомплекти гальмівних валиків, сферичні втулки, колісні шпильки і стяжні пружини. Застосування передових технологій дозволяє продукції компанії SAF HOLLAND вигідно відрізнятися від виробів конкурентів. Не дивно, що такі відомі виробники причіпної і напівпричіпної техніки різного призначення, як KÖGEL, KRONE, SCHMITZ, SOMMER і інші воліють використовувати осі SAF в стандартній комплектації вантажної техніки власного виробництва.

Запчастини SAF HOLLAND

Родоначальницею сучасної компанії зі світовим ім'ям стала невелика кузня в німецькому селі, де працівники виготовили нову модель плуга в 1881 році. Винахід безпечної зчіпки між кінської упряжкою і плугом стало справжнім проривом в області розвитку техніки для обробки землі. Поступово, до асортименту компанії додалися сталеві осі, які нерідко доводилося міняти при ремонті сільськогосподарської техніки. Компанія розвивалася, з часом вона перетворилася зі скромної родинної фірми «Otto Sauer Achsenfabric» в одне з найбільших підприємств Німеччини. Основним напрямом діяльності компанії стало виробництво систем підвісок і осей для європейської причіпної техніки. Сьогодні вузли та агрегати, які пропонує компанія SAF, дозволяють транспортним засобам долати відстань близько 1 000 000 км, при цьому діє гарантія.

Запчастини для напівпричепів SAF

У 2006 році, завдяки злиттю двох компаній, виникає підприємство «SAF HOLLAND», яке з часом перетворюється на одного з лідерів з виробництва і постачання комплектуючих для вантажних автомобілів. Крім систем підвісок і осей, асортимент розширюється за рахунок виготовлення пальців сідельно-зчіпних пристроїв і опорних пристроїв напівпричепів. Випускають зчіпні пристрої сідельних тягачів, автобусів і вантажного транспорту.

Запчастини для причепів SAF

У 2008 році сюди ж приєдналася компанія Georg Fischer Verkehrstechnik, відома як лідер з виробництва комерційного транспорту. Сьогодні по всьому світу відкриті представництва компанії SAF HOLLAND, що говорить про розвинену торгову мережу з дилерськими і сервісними центрами.

10.01.2019

Контактна інформація

Адреса: вул. Велика Кільцева 2,
с. Петропавлівська Борщагівка,
Києво-Святошинский район,
Київська обл., Україна, 08130
Тел./факс: +38 (044) 585 21 66

Офіційний дилер напівпричепів Когель.

Купити на офіційному сайті напівпричепи KÖGEL

Офіційні запчастини для напівпричепів KÖGEL в Україні.

Ми на Google+
©2013 TransMarket