Мы працюємо з 8:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. Зворотній дзвінок.

(097) 047-12-70, (050) 464 54 20

Новинка від Kögel – гібридний швидкодіючий затвор

Не так давно на міжнародній виставці комерційного транспорту особливою нагородою був відзначений новий гібридний швидкодіючий затвор Kögel. Новітні розробки в плані поліпшення технології каркаса дозволили скоротити час закриття та відкриття бічного тенту напівпричепа.

Розроблений швидкодіючий затвор – нове слово в плані фіксації і роботі тенту за допомогою пневматики. Збільшення швидкості роботи і зниження тимчасових витрат на відкриття і закриття тенту дозволяє оптимізувати, а також прискорити навантаження і розвантаження товарів. Таким чином, основні вимоги співробітників транспортних компаній і водіїв виконані. Подібні запчастини для напівпричепів дозволяють зробити роботу більш ефективною.

Розглядаючи це значне досягнення більш детально, потрібно відзначити, що виконання повного циклу робіт віднімає всього 30 секунд. За цей час система виконує натяг тенту, закріплює вал намотування і закриває фіксуючі елементи, використовуючи поворотний вимикач. Таким чином, на закриття витрачається всього півхвилини. Якщо потрібно відкрити тент, то процес відбувається у зворотному напрямку і триває трохи довше, близько 36 секунд. Спочатку відключають вал намотування, після чого весь процес відбувається в зворотній послідовності. Запчастини Kögel завжди відрізнялися відмінною якістю, і в даному випадку винятків немає.

Однією з проблем тентових напівпричепів є герметизація між конструкцією тенту і каркасом. Оскільки робота виконується з підвищеною швидкістю, важливо забезпечити повне прилягання матеріалу до каркасу. В якості стандартних конструктивних елементів використовуються 19 фіксуючих пристроїв з кожного боку напівпричепа. Нова конструкція Kögel дозволяє використовувати будь-який з запропонованих варіантів, оскільки закриття тенту можна виконувати традиційним або пневматичним способом.

Коли потрібно дозавантаження або часткова відвантаження товару, немає необхідності відкривати тент повністю. У такому випадку окремі ділянки тенту можна відкрити вручну. Стандартний тент в зрушеному стані займає близько 1,9 м, у той час як більше 11 метрів напівпричепа доступні для навантаження товарів.

За твердженням генерального директора Томаса Ешея, компанії вдалося досягти неймовірних результатів у плані розробки швидкодіючого гібридного затвора. А це, у свою чергу, дозволяє збільшити транспортну рентабельність при перевезенні вантажів.

13.09.2013

Контактна інформація

Адреса: вул. Велика Кільцева 2,
с. Петропавлівська Борщагівка,
Києво-Святошинский район,
Київська обл., Україна, 08130
Тел./факс: +38 (044) 585 21 66

Офіційний дилер напівпричепів Когель.

Купити на офіційному сайті напівпричепи KÖGEL

Офіційні запчастини для напівпричепів KÖGEL в Україні.

Ми на Google+
©2013 TransMarket